Johan Falk


Ihållande regn under morgonen har lämnat plats för stålande sol. Frågan är nu bara för hur länge. Men bil efter bil efter skåpbil  rullar in och belamrar vår lilla vägstump. Tydligen är det sex nya tv-serieavsnitt som ska spelas in och släppas nästa år varav detta är den första. Jag fick fota så länge det inte var av några skådespelare och annat som kan vara för avslöjande för storyn vilket väl är förståeligt. Men jag har ju faktiskt redan fotat två, höhö!

För man får ju anta att polisbilen ska vara med (otroligt hur lätt man kunde se att den var fejk), samt Lexusen jag försynt fick be dom flytta åt sidan eftersom jag ska ut under dagen. Funderar på att be dom lämna den kvar, en rimlig deal för att ha fått bruka vår uppfart eller hur?
Frågan är dock hur mycket jag kommer att våga hänga där med min kamera. Pinsamt juh att vara värsta stalkern! Och hur kul skulle jag tycka det var om någon hängde efter mig när jag jobbar? Fast å andra sidan vore det nog det om någon faktiskt skulle finna mitt IT-konsultjobb värt att stalka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0