Innan frukost

Bytt sängkläder, vikt tvätt, dammsugat, gett lilltjejen frukost och tvättmaskinen går, allt innan frukost och 09.00. Att bli väckt tidigt av sin avkomma har sina fördelar. Om man nu egentligen kan se det som en fördel? Jo, skönt att ha lite avklarat.

På vägen till Backaplan igår ringde Oo och rapporterade att lilltjejen tagit tre steg.

Ute på Backaplans anläggning väntade en välfylld sal vilket kändes väldigt ovant men otroligt peppande! Grymma deltagare och vana "combatanter" som verkade nöjda efteråt både genom kommentarer till mig och receptionspersonalen. Phu! Fick ju vid några tillfällen panikmikrosekunder strax innan teknikbyte - vad ska jag göra nu?? pre-queingen var inte alltid den bästa men för att vara första gången jag körde hela passet själv är jag rätt nöjd. En kille långt fram hade stenkoll på koreografin så där kunde man minsann kika och påminnas om man gjorde fel, som jag gjorde i sista powerlåten! Men styrkan är mördande! De cirkulära armhävningarna är inte nådiga! Urgh!
Ikväll är det dags igen i Kållered och Oo har innebandy tack vare att snälla Monica kommer hit för att passa lilltjejen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0