Oktober

Duktigt trött i kroppen men det är rätt skönt. Hade rekord i antal deltagare i Angered idag med nio stycken! En kom inte in då hon tyvärr kom för sent och jag inte hörde henne på utsidan. Policyn är ju att ingen släpps in efter passet kört igång. Koreografin sitter rätt bra nu vilket känns bra, men i vår tillfälliga lokal är ett maxantal på 20 helt omöjligt. Idag blev det lagom med plats så några till skulle funka men inte SÅ många! Men i slutet av månaden ska vi har vår stora fina sal tillbaka.
Gårdagens vaktjobb på Gamla Ullevi var ju kanske mitt sista då bara två matcher återstår, på dagar jag knappast kan. Mycket delade känslor om det!

Därefter bar det direkt hem för dusch och ombyte inför middagen hos Anders och Elin.
När man kommer in hos dom passerar man genast köket, och under kvällen framkom det att de flesta reagerat på den klarröda röran på spisen som var synerligen likt rå köttfärs. "Tacos tro?" samt den uthungrades: "Har de inte börjat med maten än?" Dessutom noterade några Elins till synes oengagerade petande på ytan. Lite förvånade blev vi allt när det visade sig vara varken tartarbiffar eller långsam tillagning, utan rödbetsrisotto! Detta tillsammans med ungsstekt lax under en fetaoströra kanske såg lite mysko ut men smakade mumma! Men innan dess bjöds det på skaldjurssoppa, genuint gjord liksom på nyårsafton på egentillverkad fond. Älska! Jag åt mig nästan mätt på den! Den röda geggan rödbetsrisotton med laxen var ju sedan så god också att undertecknad såklart överskattade sin mages kapacitet och hämtade en omgång till, vilken halvvägs fick överlämnas till Oo.

När det så gäller efterrätter plockar man ju fram sin speciella mage och tur är det ju att man har sådana resurser! Vit chokladmousse! Behöver väl knappast skriva mera? Nu när jag sitter här inser jag ju vilket fatalt misstag jag gjorde. Oos portion!? Oo äter ju aldrig efterrätter om de inte stavas äppelpaj varför jag nästan alltid kan avnjuta dubbla desserter. Hur kunde jag missa det denna gång? Kanske för att jag småstressade då parkeringstiden gått ut och en trött lilltjej passerat läggdags för länge sedan? Kommer aldrig att förlåta mig själv!

Tack för en synnerligen god middag! I betyg till mig själv på socialiseringsskalan ger jag mig en trea av tio. Jag pratade lite med både värd, värdinna och två till. (Tror i alla fall jag pratade lite med värden?) Växlade några meningar med en och några ord med en annan. Övriga fick på sin höjd ett hej och hej då. Det tar sig!

Imorgon kör så första veckan igång på vårt byte. Oo är hemma och jag jobbar full tid. Spännande. Visst var det skönt på ett sätt att säga tack och trevlig helg på tisdagen, men på fredagen längtade man till Oo kom hem så ansvaret kunde delas. Dessutom viss frustration i känslan av att knappt hinna komma igång med arbetsveckan förrän den faktiskt var över.
Ska också bli intressant att se vad Oo tycker om att vara hemma full tid. Nu handlar det ju bara om tre månader, sedan är målet dagis! Får också se huruvida jag fortsätter på full tid eller går ner något. Har ju tre månader på mig att känna efter.


Kommentarer
Postat av: Anna

Mycket gott ni fick äta där! Mums! :o)

2011-10-03 @ 10:09:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0