Mätt - igen!

Först och främst så gick utvärderingen helt ok enligt mina självkritiska ögonmått. Sussies feedback var också mycket positiv med bra grejer att tänka på framgent. Kommer inte ihåg detaljerna, de skulle komma i mailen men minns att jag skulle försöka finna sätt att "tända" lika mycket som jag gör i de låtar jag faktiskt gillar. Det är visst ganska markant skillnad, vilket jag kan hålla med i.

Sussie ville även teama med mig när stora salen äntligen ska nyinvigas igen efter vattenläckan! Att teama med henne ger alltid en viss prestationsångest då hon är så himla grym! Men man får se det som rejäl pepp och inspiration.

Med den positiva utvärderingen i ryggen kunde dagen knappt få en bättre avslutning än fri trerätters middag på Pasta Contorni!

(Under bordet döljer sig trötta ben!)



Mycket gott småplock till förrätt med vitlöksbröd som smälte i munnen!


Till varmrätt valde Oo Halloweenstematiskt i form av svart spagetti, skaldjur och tomt stirrande kräfta uppå.

Själv valde jag pumpan som Halloweenanknyning i form av mumsigt mos med lammytterfilé. Jag har inte ätit särskilt mycket lamm men detta var väldigt mört och gott!


Och gissa vad efterrätten blev? Creme brulee såklart! Och till den en otroligt god hallonsorbet med icke-svenska anabola blåbär! Mmm!

Jag fick möjlighet att tacka han jag förmodar var ägaren, som var väldigt öppen och trevlig, vilket förresten de övriga i personalen vi träffade också var.
En riktigt GOD vinst jag fick där via Mix Megapol, tack så mycket!

 (Ännu mera mmmm!)

Nu är det en duktigt trött Linda som ska leta sig till sängen. Imorgon är det dags för ny arbetsvecka efter en helg som definitivt hört till de bättre! En Lilltjej som låtit oss sova så länge att vi vaknat före henne, lugn och ro, shopping och gomiddagar varje kväll varav en på tu man hand med min Oo! Passar ju ypperligt med en hoppbild nu!

(We-hoo!)

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh! Så gott det ser ut!

2011-10-30 @ 22:39:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0