Grattis Monica!


För att Oo skulle få några timmar för sig själv drog jag och Lilltjejen till Allum och spenderade pengar! Det bidde kläder till både henne och mig, bland annat strumpbyxorna vi bär på bilden. Också ett par jeans som ska funka till stövlarna, dvs slimmat värre nedtill då det blir lite väl tjockt om jag ska försöka knöla ihop mina nuvarande jeans inuti, föga troligt att det ens går över huvudtaget.
Lilltjejen hade dessutom fått nya kläder av farmor efter hennes besök på Gekås i torsdags! Bland annat en klänning som passade perfekt att bära ikväll kvällen till ära. Långt upp på Linné och nästan vägg i vägg med restaurangen vi ska till imorgon låg Da Vinci. Väldigt liten men mycket mysig och otroligt god mat!
Ett rejält stycke oxfilé med gorgonzolasås, ååh vilken gorgonzolasås! Och Panna cottan var lika god som den var dallrig på sin tallrik! Den må sakna Creme bruleens knäckiga yta men rackarns vad god!


(Mumma!)


Efteråt var det riktigt skönt att strosa ned längs Linné och genom Esperantoplatsen till bilen. Lilltjejen verkade också rätt nöjd där hon satt och kikade i vagnen.



Tofspremiär för Lilltjejen när jag till slut hittade hårsnoddar tillräckligt små för hennes fjunishår.

Kvällens outfit: Klänning från Gekås, strumpbyxor och strumpor från Åhléns (tror strumporna var därifrån i alla fall) och hårsnodd från Kapp Ahl (eller Lindex?).
Bra koll jag har.

Imorgon blir det som sagt middag ute igen. Det har sannerligen inte lagats många mål i vårt kök senaste tiden! Ska dock bli väldigt lyxigt att kunna äta i lugn och ro utan att ha nästan all fokus på en lilltjej intill. Annars är det inte mycket planerat för morgondagen förutom utvärderingen på combaten. Lär säkert få någon plötslig nervös kollaps och totalglömma koreografin!


(Gör mig också glad!)



Nu säger jag gokväll för denna dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0