Darriga armar


Waoah, tänk att ett rejält träningspass var precis vad jag behövde - som vanligt! Nittion minuter combat, forza och box har resulterat i darriga underarmar men ro i sinnet. Tillsammans med Ylva, Liza och Amanda blev det bra tryck och hög stämning i salen, kul!
Om två veckor är det dags för specialpass igen, vår traditionella halloweencombat!

(Ylva instruerar Forza!)

Celsius sponsrade vår fight-triathlon med dryck och linnen, gillade skarpt det lila jag fick! Eftersom anläggingen firade fem år bjöds det på tårtfrossa, ypperligt att ladda med innan pass och unna sig efteråt, hoho! Det fick bli min middag dessutom, mycket föredömligt.

Jag och Oo lämnade våra respektive träningar synnerligen samtidigt, såpass att vi rullade in i vår carport samtidigt! Där hemma väntade Monica och Tomas med Lilltjejen som inte riktigt ville somna. Så jag löste av och fick en liten stund tillsammans med henne innan hon kom till ro. Det är verkligen jätteskillnad i tid man får med sin lilltjej när man nu jobbar heltid, framför allt om man dessutom tack vare snälla svärföräldrar kan flänga på andra egna aktiviteter!

Imorgon blir det middag hos nämnda svärföräldrar (sade jag att de var världens bästa?). Hannah och Fred följer med mig direkt från jobbet, och antagligen drar vi direkt och käkar, sedan till Ica Maxi för att handla mjukost och annat som Fred bland annat ska ta med sig tillbaka när han åker på lördagen. Vår mjukost är tydligen väldigt populär där borta!

Kommentarer
Postat av: Thomas

Vilken av tårtorna valde du? Eller var du på alla fyra din gottegris?

2011-10-22 @ 14:14:28
Postat av: Linda till Thomas

Det blev bara två...måste ju lämna lite åt alla andra!

2011-10-24 @ 21:01:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0