Gräsänka


Ett stycke blåmögelost, en hög salta kex, eld i kaminen, värmeljus och Tarzan på dvd. Jag tror Oo är ganska nöjd där han är med de andra pojkarna och leker med bilbana, men jag är rätt nöjd jag med.

Lämnade Lilltjejen hos farmor och farfar för en rejäl genomgång av Frölunda torg. Fick betat av de flesta faktiskt vilket känns bra. Passade på att handla på Ica Maxi också vilket kändes helskumt - handla på Maxi utan Lilltjejen!




Jag måste erkänna att jag gjorde ett okynnesinköp till mig själv. En smula genant sådant också. Från Twins tv-shop butik kom jag ut med en "Magic bullet"! Är det bara jag som tycker det är lite skämsigt att handla från tv-shop? Att det liksom är lite b? Man sitter och skrattar åt de superblekta tänderna som proklamerar icke nödvändiga produkter som lösningen på livets alla problem för de än mer entusiastiska åskådare i rena väckelsemötelseandan. Just därför är det så pinsamt att faktiskt köpa något därifrån! Och när jag nu ändå håller på att bikta mig är det lika bra att erkänna att det inte var första gången! "Dynamite dance"? Jojjomän och "Flying lures" - garanterat napp! Till mitt försvar har de där 90-talsskivorna gått rätt många varv och fiskedragen både simmat och fångat! Så ända sedan den där hacktillsatsen till vår stavmixer gick sönder har jag haft denna minivariant i bakhuvudet. När den så kostade 299 tyckte jag att det var värt ett försök och jag kan inte klaga på den första jordgubbssmoothien som gjordes snabbt och diskenkelt.

Det blåser rejält på utsidan och jag börjar bli rätt trött i ögat. Ska inte bli så dumt att glida ner mellan lakanen nu, rätt nöjd med min dag ändå. Hade en ambition att öppna jobbdatorn, baka lussekatter, julpynta lite och städa. Men det bidde bara en dammsugning och en omgång tvätt gjord. Bättre än inget.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag skulle vilja ha en sån ångmaskin de gör reklam för. Tror att det skulle bli mer städat här hemma med en sån... Önsktänkande... ;-)

2011-11-27 @ 10:03:36
Postat av: Linda till Anna

Ååh den verkar jag ha missat! Men såvida den inte levereras med personlig användare handlar det nog mest om önsketänkande ja... ;o)

2011-11-28 @ 06:34:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0