Eldens sprak i bakgrunden

Phu! Det svettades rejält på Gunnebos julmarknad och mer därtill när vi promenerade vidare i skogarna därikring. Nio kilometer blev det enligt Monicas stegräknare vilket kändes i både ben och fötter. Det är ju så otroligt vacker skog i det området trots dess nu avlövade tillstånd.

(Oo loggar en cache)


Det finns så mycket fint man vill köpa i de små stånden! Så mycket möda, personlighet och engagemang! Min kollega som jag fick hårspännen och hårband utav hade en jättefin hörna med alla sina alster!

Monica föll för en klänning i sådant där gosigt sammetsliknande tyg, men ville ha den i rött istället för grått, så det blev en beställning gjord. Själv kunde jag ju inte låta bli dessa!
 I ett annat stånd föll jag för ett sådant där samiskt tennarmband. När jag var tonåring fick jag ett sådant (minns inte av vem) men jag bar det tills det gick sönder. Detta var ganska brett och så fint att jag inte kunde stå emot! Men jag kan inte visa upp det ännu eftersom Monica högg det för att ge det till mig i julklapp! Så om en dryg månad får ni se det! :o)

(Mario rules!)



På restaurang Stensjön mötte Tomas upp efter en GAIS-bandy match på Heden. Då var vi duktigt hungriga så det var inte helt fel med kycklingspett och bröd dränkta i vitlök!

Lilltjejen hade fått två nya böcker av farmor och de var synnerligen populära! Mamma och pappa kunde äta i lugn och ro, behövde bara plocka upp den från golvet några gånger.
Har nu suttit en stund framför kaminen och matat elden, värmeljusen är tända och Lilltjejen får nu sin välling i soffan (blev senare idag, det är ju lördag!)
Så ja, det blev en bra dag! Och den är ju inte riktigt slut än!


Kommentarer
Postat av: Kaja

Näääästan lite avundsjuk på alla som fick gå omkring och njuta av Gunnebo, men när man får så fint främmande så blir man ju så glad!



Du måste ha en av de sötaste ungarna som finns! Såååå charmig!

2011-11-21 @ 14:39:47
URL: http://kajadesign.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0