Måndag

Jag vet, den blev lite suddig. Jag kanske inte ens borde avslöja det men känner att en förklaring är på sin plats. Försök ta ett bra foto medan du pratar i telefon och rattar bil. (Jag vet, jag skulle inte ha avslöjat det!)

Till mitt tveksamma försvar kan jag bevisa den hyfsat ringa hastighet jag framförde min Guling i. Bilden tog jag dock inte för detta syfte, utan snarare för att dokumentera det faktum att jag fick slå på dimljusen. Det händer inte så ofta att det är dimmigt men idag var det verkligen rena havregrynsgröten! När jag nu ser närmare på självporträttet syns det ju knappt att jag pratar i telefon. Jag kan alltså hävda att jag inte alls gör tre saker samtidigt!
I vilket fall som helst kände jag mig rättfärdigad att föreviga denna sällsynta tilldragelse i form av telefonsamtal till Piteå och barndomsvännen Jennys föräldrar! Det har nog aldrig hänt, men av någon anledning fick jag bara en så oerhörd lust att prata med Catrine! Telefonnumret man hade när man växte upp glömmer man väl aldrig och Jennys är det andra som sitter i benmärgen. Några knapptryckningar och ssschooop slungades man tillbaka till deras ombonade hemtrevliga hem på Norra Pitholm! Efter tre meningar hörde jag själv hur mitt norrländska uttal kom tillbaka och det var så roligt att höra hennes röst!

Pratade nästan hela vägen till Gunnilse där ett snabbstopp inför middagen skulle till. Utanför stod för ovanlighetens skull en Faktum-försäljare och då jag har så svårt att säga nej till sådana kapitulerade jag direkt och tog ut extra kontanter för att köpa en! När jag nu förutom créme fraichen som jag behövde kunde lägga pengar på snacks bara för att jag råkade passera hyllan fanns liksom inget sätt att rättfärdiga en dålig ursäkt för att inte köpa.

Har dessutom lättat på samvetet ytterligare genom att köpa diverse grejer från Världsnaturfonden av grannpojken. Två flugor i en smäll. Och när vi ändå var igång fick vi ju beställa jultidningar av en annan grannpojke. Allt för grannsämja och godare samvete.
Nu ska jag frossa i snacks och dega i soffan med min Oo!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Pratade just med mamma som hade blivit JÄTTEglad över att du ringt! Kul! Om nån väckte mig mitt i natten och bad mig ringa Linda, skulle jag utan tvekan knappa in ditt gamla telefonnummer :-)

2011-11-14 @ 21:27:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0