Regn i luften

Kanske Lilltjejen går i mammas fotspår och själv hänger på sig en ordningvaktsbricka en dag? Det är ju ett bra extrajobb om något men vete tusan om jag skulle rekommendera det som fulltidssysselsättning. Konstiga tider, långa pass och så förstås att jobba när alla andra är lediga.
Det blev riktigt bra med folk igår och jag meddelade alla att det var mitt sista pass. Kändes lite konstigt då jag har jobbat med dom ända sedan de började arrangera danser. Följt dom från Spekeröd, iskalla vinterpass i Alingsås till Möllan och gläds åt att de efter allt slit nu etablerat Möllan som bra dansställe hos en bred publik! Ett jättemysigt äldre par kom igår och gled omkring på dansgolvet lika svettvåta på ryggen som alla andra. Deras dotter eller om det var döttrar var också där och dansade! Träffade också på både personal och deltagare från Sportlife! Får se, nu kanske jag istället kan plocka fram dansskorna istället och fortsätta följa Dance 4 Fun!

En maskin med tvätt är snart klar, har dammsugat, vikt tvätt, plockat grejer och förberett frukost lagom till Oo kommer hem från innebandyn. Lilltjejen vaknar tidigare nu för tiden då vi vridit dygnsrytmen något. Nu somnar hon vid sjutiden på kvällen för att sedan vakna vid sju-åtta istället för efter nio. En form av föreberedelse inför dagis och lite extra egentid på kvällen.

(Färskpressad apelsinjuice!)

Idag blir det en sväng till Gunnebo slott och deras julmarknad tillsammans med Monica. Det är nästan tio grader varmt ute så vinter och jul känns ganska fjärran, men det ska bli kul med en liten utflykt. Lär promenera hemifrån Oos föräldrar och så avslutar vi med middag på Stensjöns restaurang.  
Det här blir nog en bra dag! Hoppas ni andra får det också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0