Näe

Har loggat in ett antal gånger för att jag ville skriva men orkade bara inte. Combat, hemgjord pizza, Paradis chokladask och chips, hallå? Vem orkar skriva långa inlägg efter det? Fyller ut med en bild istället. Vattenhindret var förresten kvar på golvet. Nu vet jag i varje fall orsaken till att själva källan till problemet inte fixats. Det är McDonalds som har lokalen ovanför, men det åtgärdas inte då de tvistar med sitt försäkringsbolag. Eller något sådant. Under tiden deras advokater och andra snubbar med stora studieskulder dividerar fick Crudo och nu Sportlife skadesanera (på bekostnad av vems försäkringsbolag?) frekvent eftersom själva källan till problemet inte ser ut att lösas i första taget.
Håhåjaja, min energi var inte alls på topp idag. Var så slut i axlarna att jag inte ens boostades av sista powerlåten. Illa!
Just det! På julmarknaden var det ju så många exempel på människor som sålde sina fantastiska alster. Egentillverkade produkter som såldes till priser som på intet sätt motsvarar den tid och kostnad som lagts ned för att framställa den. I vissa fall är det väl knappt att materialkostnaden täcks.
I vilket fall var det en dam som sålde främst handledsvärmare och jag kunde riktigt föreställa mig en annan jag känner där på andra sidan bordet! :o) Väldigt inspirerande och imponerande att se alla dessa kreativa och duktiga människor!
Själv är jag hyfsad nöjd med att jag stickade några varv på ponchon igår. Fortsätter jag i den här farten är jag kanske klar till nästa vinter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0