Ikväll igen

Så otroligt nöjd med mig själv som jag bara kan bli efter en riktigt härlig klass! Jämfört med förra veckan, och för att inte tala om i söndags, så kändes det mycket bättre i kroppen. Energin måste ha märkts på mig för gensvaret från deltagarna lät inte vänta på sig. Gogogo! Lite problem med headsetet resulterade i att jag hade alla volymkontroller på nästan max för att höras ordentligt.

Hann påbörja julshoppingen lite innan passet med en sväng på Frölunda torg. Fick till och med köpt ett par nya träningsbyxor som nu efter invigning kanske var lite väl låga i midjan. Eller snarare gränsfall till för stora i midjan då det är risk för klyftexponering emellanåt. Och då är det inte klyfta mellan brösten jag menar om nu någon skulle få för sig att jag har byxorna uppe i armhålorna.

Direkt efter jobbet blir det att blåsa till Partille för att vikariera på Towes combatklass! Det är inte många stunder jag och Oo haft tillsammans denna vecka. För imorgon drar han ju iväg med sin Herrclub till på söndag. Snälla Monica ska ta hand om Lilltjejen på lördagen så jag kan effektivisera min julshopping som jag planerat. Veckorna börjar ju liksom dra iväg nu, första advent i helgen? Inte klokt! Nästa helg är det två julbord inbokade, och en combatkvartal där emellan. Kanske passar bra...

Kommentarer
Postat av: Anonym

You look super satisfied in that pic! Nice one =)

2011-11-25 @ 10:16:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0