Igen

Så satt man här igen, ännu en vecka har blåst förbi och jag väntar på att åka iväg mot Kållered och min torsdagscombat. Funderar på att överge ambitionen att låta bli Frölunda torg av den enkla anledningen att jag är hungrig samt behöver ett par nya träningsbyxor. Jag har ju lyckats klara mig ifrån att köpa nya efter graviditeten men faktum kvarstår att det par jag kan ha skär in lite väl obekvämt i midjan! Det är bara att inse att två pass i veckan med oviljan att lägga ner kladdkaka och chips inte ger mig annat val än att köpa nya. Jag är så imponerad av de som klarar av att gå på diet eller styra upp sin kost! En annan är ju nöjd bara man lyckas få till en lagad måltid varje dag, men att sedan komplicera det med att begränsa urvalet? Nehejminsann!

Som nu, nu är jag hungrig och behöver nog faktiskt få mig något till livs innan träningen. Ska man då orka jaga något som liksom skulle funka enligt någon GI eller allt vad de nu heter? Det är bara kött och sånt, eller inget kött men fritt fram för allt annat, det är pulver hit och konstiga bars dit. Va? När man bara kan svänga in till drive-in och hugga en cheeseburgare eller två (Max måste verkligen skaffa sig en läglig drive-in!).

Kommentarer
Postat av: Hannah

Low GI stuff are overated... =P



plus it doesn't really work well for my bg... since it really works the way it should (slower spikes and drops in sugar levels) and makes my bg stuck high there for a longer while if it shoots up (too much carbs!) @_@

2011-11-11 @ 01:11:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0