Gulsparv

Så var jag där igen med mina överkörda paddor. Nu ännu mer likt då hon i sin nyförvärvade färdighet att vända på sig - lika gärna sover på mage. Hon är lite sötare än en överkörd padda dock :o)
Men i och med hennes plötsligt mobila form kan man nu hitta henne på tvären och hit och dit i sängen, en fot som bökat igenom spjälskyddet och en andra lugnt vilandes upp emot densamma. Ansiktet så djupt nedkört mellan kudden och sagda spjälskydd att ett oroligt mammahjärta undrar hur det går med syretillförseln.
Oo höjer lätt på ögonbrynen och undrar vad problemet är. Jag erinrar mig hans många gånger suspekta sovställningar och accepterar faktum att sådan far sådan dotter.

När jag kommer ur sängen efter morgonamning nummer två har Oo skickat ett sms med tips om denna sida. Läser igenom och känner igen många av symptomen. Kanske det faktiskt är så att jag har det där som jag inte kan uttala, coccygodyni? Den sittdynan de visade där verkar ju så mycket bättre än den där jämrans sittringen jag mycket felaktigt fick rådet att köpa! Behandlingsalternativen var dock föga, där det förutom sprutorna fanns det som den där massören som jag var till för ett tag sedan föreslog: Att gå in bakvägen och "dra till" svansen! Får väl se hur det blir med det.

Första dödsfallet i år, en gulsparv. Det händer då och då att det smäller till i våra stora fönster, men de flesta gånger klarar de sig mer eller mindre omtöcknade av kollisionen. Förlåt lilla sparven! Det knepiga är dock att det oftast är de mindre fönstren, dvs där skjutdörren är som de flyger in i. Kanske de ser igenom och ut genom panoramafönstren och tror sig kunna flyga rätt igenom?

Har förresten nu fått en ny fast klass som jag anmälde intresse i, vid Angereds nya anläggning! Jag var där och kikade när Crudo hade de lokalerna, det är ganska litet och så har de hör och häpna rulltrappor! Hahaha, rulltrappor i ett gym! Men troligtvis var det en vanlig typ klädaffär eller något där först. Får väl hoppas om inte annat. Jag kör igång till sommarschemat i juli och så får vi se om jag fortsätter till hösten. Men nu väntar solskenet på utsidan! Får se vad jag och lilltjejen hittar på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0