Undran

Lilltjejen vill inte äta där hemma! Oo försöker med allt möjligt på alla de sätt. Ersättning, gröt och min mjölk med sked, nappflaska och sådan där speciell mugg. Till och med vatten för att försöka få i henne någon vätska i alla fall. Men endast lite gröt kanske slank i när skeden trycktes in. Så var det förra veckan också, men hon verkar inte mera missnöjd under dagen för det. Visserligen hade hon, eller kanske snarare Oo en rätt jobbig förmiddag, men hade hon varit hungrig hade hon väl ätit? Känns som hon borde få i sig lite vätska åtmindstone? Nappflaskan som alltid gått så bra annars leker hon nu bara med, eller "biter" precis som med napparna.
Kan det vara tänder på väg? Tappar de matlusten då och förklarar varför hon biter?
När jag är hemma och tuttar henne så äter hon utan problem. Tycker det är så underligt eftersom hon förut tagit flaskan med både ersättning och mjölk utan några som helst problem.
Måste vara frusterarande för Oo och också oroande. Att inte äta något på nästan tolv timmar som det ofta hinner gå innan jag är hemma igen! Blir att skynda sig lite extra av den andra anledningen att Oo har fotbollsträningen som kör igång innan jag hinner hem. Hon lär agera lagmaskot några vändor mellan småtjejerna tills jag kommer.

Imorgon ska det vara sista Borås-sessionen förutom uppföljningen efter sommaren. Jag ska få se några klipp på mig själv från tidigare möten. Alltid lika inte-sköj att se och höra sig själv i bild!

Kommentarer
Postat av: Elin

Det kan myckt väl vara tänder! Noel tappade aptiten lite då. Och om hon då "gnager" på nappen osv så kliar det nog i munnen och då är hon kanske inte su sugen på mat! Men så länge de får i sig litegrann iaf. så är det ingen fara! Om det inte pågår i flera dagar förstås. Men om hon verkar nöjd i övrigt så kan ni nog vara lugna, men skulle det pågå längre så kolla med bvc!

2011-05-25 @ 08:54:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0