Regn

Sitter med regnvått ansikte och fukt i håret efter en promenad från "centrum". Jag hade glömt hur uppfriskande det faktiskt är med regn och hur mysigt jag alltid funnit det. Oo tvingade ut mig på denna backiga promenad hem efter vi lagt våra röster och drog på snabbcaching med lilltjejen. Han vet precis vad jag behöver.
Har varit rätt låg hela helgen av någon anledning. Försöker att inte grotta så mycket i det utan bara inse att det faktiskt kan vara så ibland. Om jag nu nödvändigtvis ska grotta lite, vilket min hjärna har svårt att inte göra emellanåt så ser jag det som en form av reaktion på min första vecka där jag varit hyggligt tillbaka i mitt gamla liv. Att jag sedan blir deppig av det kan man generellt dra två slutsatser utav, men då jag vill ta vara på den sköna känslan av regn mot mitt ansikte ska jag inte behandla frågan mera.
Imorgon är det arbete igen, fullt upp med utbildningar hela dagen. Oo ska på barnvagnspromenad med några kompisar som också har smått!
Rätt snart borde han vara hemma igen efter cachningen då han ska på GAIS-match i stan. Imorgon kommer det vara så fullt upp att jag inte hinner tänka på så mycket annat. Det gillar jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0