Ond svans och trött kropp

Det var varmt i Partilles stora gruppträningssal där jag körde skiten ur mig själv och förhoppningsvis deltagarna! Lite problem med ljudet men vad gör det när man nu får sitta här med värkande muskler och flödande endorfiner.

Fullt upp hela dagen med läkarbesök för mig och min svanskota. Kom inte fram till mycket nytt då ortopeden som sagt inte kunde se något på röntgenplåtarna och därför inte kunde erbjuda någon behandling för min typ av besvär. Dvs om man inte kan se vad som är fel kan man inte behandla. Läkaren tröstade med att det kunde gå över av sig självt om något år. Hans erbjudande om att injicera bedövningsmedel var både han och jag skeptiska till. Det är ju bara tillfällig lindring om den ens skulle fungera. Likaså cortisonspruta som han föreslog gick också bort eftersom jag ammar. Det hade också varit tillfälligt ändå. Så jag får fortsätta alternera mellan skinkhalvorna och undvika cykling och hårda sittunderlag.

Åkte och handlade i Lerum, hem och vända och tillbaka till Gråbo och föräldraträff där mat behandlades. Smakprotioner tillagades och lilltjejen fick smaka palsternacka med lika tveksamt resultat som potatismoset hemmavid. Kanske var det mitt flängade hela dagen, kanske var det en saknad efter pappa som hon haft för sig själv de senaste dagarna men hon var rätt kinkig hela tiden ända tills Oo kom hem och tog över. Då var det frid och fröjd igen! Jahapp, då drog jag till Partille tidigare och loggade en cache! :o)

Årest första åska drog förbi under eftermiddagen. Ganska mesigt men ändock. Det är mysigt! Mysigt ska det också bli att gå och lägga sig, jag är helt slut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0