Ofokuserat


Man vet inte var de ligger men vad spelar det för roll? Spänt låg man och följde vartenda poäng som delades ut igår. Men så går något av de där långtbortistan-länderna och vinner och jag tycker det kvittar fullständigt att 80 procent av bidraget var svenskt! Hade de fyra svenska körtjejerna färgat håret allihopa eller föll sig verkligen slumpen att de verkligen såg mer Aserbajenniga ut än de svennisar de nu påstods vara? Säger jag som har sådan koll på det där landet som jag antar ligger åt öst någonstans. Jag trodde jag hade en hyfsad koll på Europas karta, men så föll Jugoslavien sönder i småbitar och annat grejs där nere och min tro övergick till uppgiven visshet: Jag har noll koll!

Men orka, jag fick ju käka äggost igår på "Panget"! Jag är ungefär lika förtjust i björnbär som i hjortron, bara en massa frön juh, men saften funkar. Och till äggost är det förstämnda ett måste.
Det blev en lugn lördag med regn mot slutet och värmen har dragit sig tillbaka. Oo är på väg för att träna småtjejerna innan vi ska ner och rösta på nåt av alla partier som lovar bättre vård och obefintliga akutväntetider. Nähä.
 


Nej, det är inte meditation. Oo praktiserar fel kontra korrekt hållning med sin mor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0