Lite shopping

Kanske man kan tolka detta som en viss acceptans? Jag hade blivit mindre förvånad om hon kissat däri, så detta var definitivt en positiv överraskning!

(Min Maja liten!)


Lilltösen har sovit i princip hela dagen! Till eftermiddagen lagom till hon började vakna till drog vi in till stan för att hämta Oo som tagit bussen till jobbet. Blev dock lite tidig, så svängde förbi garnbutiken och därifrån kommer man ju sällan tomhänt! Den rara tanten och butiksinnehavaren hade saknat mig så ja, jag har varit där några gånger!
Ett erbjudande på mininystan och häfte med mönster till bland annat amigurusar kunde jag ju inte motstå! De nystanen är ju så söta att man bara kan ha dom liggande framme i en skål!

Det blev en tur till Kungsbacka och deras köpcenter där det blev lite sushi innan Oo hittade en skjorta och slips. Även Kungsmässans amningsrum fick ju besökas!
Hittade också lite kläder till lilltjejen att växa i samt ha till dopet.
Imorgon drar Oo till Malmö över dagen för att sen komma hem och spela innebandy.

Det kom några centimeter blötsnö som i stan regnade bort, men ligger kvar här uppe. Fattas bara att det nu fryser på, men det ska visst bli mera regn, så landskapet ska blötas ordentligt först och sen frysa till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0