En femminutare

Phuu, varit på fötter sedan tolv förutom en 20-minutersamning vid tre. Hann under morgonen nästan köra igenom hela combatpasset framför tv:n. Röjde matta, bord och grejer för att kunna röra mig ordentligt, vilket behövs för att få känsla för koreografin. Sedan satte lilltjejen p så medan hon halvdant låg i sittern tog jag ett snabbsvep med dammsugaren.

Vid fem kommer Oos föräldrar, så jag har grejat en mastodontsats med köttfärsbiffar, skalat fem miljoner potatisar och gråtit till nittioåtta tusen lökar. Siktar på att fylla på Oos matlådeförråd i frysen.
Sedan tog tårtförberedelser vid och efter Monicas inrådan gör jag bara två istället för de tre som jag tänkt. Tänk om det inte räcker? Nojjig som vanligt.
Hade ju tänkt baka mera också men inte ens det "fick" jag göra för make och svärmor, så nu kämpar samvetet med att bara servera tre sorter och tårta. Förhoppningsvis är maggarna delvis fyllda med smörgåstårta att det faktiskt räcker med det jag nu åstadkommit.

Men nu är det sista matspurten innan de kommer så benvilan är över! Sedan drar vi ner till församlingsgården för att ställa iordning. Ingen ska vara där mer i helgen, så vi kan duka och fixa så gott som allt innan söndag. Grymt bra!

Kommentarer
Postat av: Anna

Lycka till imorgon!

2011-03-19 @ 18:02:47
Postat av: Linda till Anna

Tack! :o)

2011-03-19 @ 19:24:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0