V som i vinter eller vår?

Så bidde det vinter igen! Vaken sedan femtiden då jag inte förmådde somna om. Kan inte skylla på lilltjejen dock, eller kanske på så sätt att hon inte behövde mig! Non-stop sovande tös i åtta timmar och jag vaknar undrande med stenhård (den vänstra är värst) tutte.

Träff med prästen igår och jag vet egentligen inte riktigt vad jag föreställt mig, men kanske inte den enligt mig omfattande dopceremonin nogsamt nedtecknad i psalmboken. Böner hit och trosbekännelser dit. Men prästen verkade bra med diskret humor som nog undviker att det blir för uppstyltat och stelt. Hann bli lite orolig när han pratade på och stack iväg i olika stickspår, men vi blev faktiskt klara såpass att jag kunde dra ner till Kållered och köra combat! Fick erkänna att det som höll mig tillbaka var, förutom orken också mina fötter! Jag måste ha nya skor! Att stå relativt still med för tråga skor går an en stund, men att hoppa, springa och göra hastiga sidledsförflyttningar gör det outhärdligt!
Jag hade hoppats att fossingarna vilkas svullnad gått ner ändå skulle ha gått ner ännu mera så att jag skulle slippa lägga pengar på eventuellt tillfälliga skodon. Men ska jag nu börja träna ordentligt igen och köra gärnet så som vid en release så måste jag betala. Skrutt också.

Kan tillägga att mina händer fortfarande är lite domnade på morgonen, och ringarna drar jag bara på ibland.

Vid lilltjejens kontroll igår satt en annan mamma med dotter i väntrummet och jag kunde inte låta bli att snegla på det hon höll på med vid det lilla bordet. Jag kunde inte låta bli utan frågade försynt om det var matte hon höll på med? Svaret blev jakande och snabbt frågade hon om jag kanske kunde hjälpa henne? Så plötsligt satt jag där och ritade och förklarade procent medan hon höll lilltjejen lugn! Hann inte länge, men vi sammanstrålade efteråt (lilltjejen följde kurvan exemplariskt) och tog en fika där mattelektionen fortsatte. Kulkul! Det var till och med jag som föreslog fikat, så imponeras av min sociala insats! Phu, detta tillsammans med dop på söndag och jag har fyllt min sociala kvot för denna månad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0