Beautiful monster

Nya gäster vid fågelmatarna - Ringduvor! Upptäckte dom igår där de gick och pickade på marken.

Combat-dvd:n går och morgonsolen skiner på utsidan. Det är dags för Borås igen och jag ska ta itu med den där enkäten som jag förstås glömde förra veckan. När jag ifrågasatte den beträffande dess bedömning utifrån ifyllande av mig eller "mamman på gatan" fick jag en lång förklaring som jag bara nickade åt och egentligen brydde mig föga om. Det enda jag minns är att jag ska fylla i den igen om några veckor för att se om skillnad påvisas, förhoppningsvis till det bättre. Problemet är ju bara som jag ser det att ifyllandets resultat påverkas av dagsformen. Om jag har flera jobbiga eller lugna veckor i ryggen när jag svarar påverkar det väldigt mycket huruvida "Mitt barn stressar mig", "Jag ångrar att jag skaffade detta barn" eller "Mitt barn är lätt att trösta".
Men jag fyller i och tar resultatet med valfri nypa salt. Just nu lär ju mina svar bli åt de positiva hållen, otroligt snäll som hon är.

Hoppar till annat nu.
Sista powerlåten är en remix av Idol-Agnes "Release me". Inget jättewow för mig alltså. Likaså stretchlåten är Bruno (schmöör) Mars "Just the way you are" som är så sönderspelad att man bara suckade när man hörde att det var den de valt! Menmen, till koreografin har ju låtarna ändå en förmåga att växa något. Styrkan är dock lite småskön som vuxit för mig ju fler gånger jag lyssnar. Combatversionen är dock en kortare version av denna remix.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0