Promenera mera

 
En så vacker dag kan man ju inte låta förgås? Packade in mig och barn i Saabis, lite osäker på vart jag skulle ta vägen. Hämtade gps:en hos Oo inne i stan, för när jag lika väl skulle ut kunde ju jag fixa dagens cache! Det bidde en sväng med start från Fiskhamnen och ned till Röda sten. Kylig snålblåst på sina ställen, men riktigt härligt ändå!

Uppe till höger skymtar den där statyn som jag aldrig lär mig namnet på. Kallar henne jämt sjöjungfrun av någon anledning, men ska väl föreställa en fiskarhustru som blickar ut mot havet i förhoppning att se den båt hennes make finns på. Tycker dock det är lite underligt att hon är vänd mot Hisingen och inte ut mot hamninloppet, men jag har ju kanske missat nåt i dess bakgrund.

Men trötta ben, nya blåsor på hälarna och två cacher loggade var jag så hemma igen där jag tog itu med mera bak. Dessa är så vansinnigt goda, men jag får allt hålla mig i skinnet. Har faktiskt undvikit choklad då jag är lur på att det orsakar magknip för min lilla avkomma! Har nog aldrig varit så sugen på choklad som nu!

Nu ska jag dock ut och promenera igen! Tänke spänna lilltjejen i selen och promenixa ner till Bergumsvallen där Oo nu gör sin tränargärning. Så åker vi med honom hem, smart va så slipper jag mördarbackarna! Höhö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0