Ortoped x 2

 
Dagens bild blev på röran i vårt decimerade vardagsrum. Hemkommen efter en sväng i stan och Gråbo där Ronja kontrollerades än en gång. Denna gång var det läkarkoll med de grejer som denne checkar av. Lilltösen ska till ortopedspecialist på Östra då läkaren kände knäpp i hennes höfter. Det var den där rörelsen där håller ihop de böjda benen och trycker dom upp mot magen, sedan därifrån rakt ut åt båda hållen. Knäppande ljud kan påvisa nåt ärftligt som jag inte uppfattade namnet på, men eftersom det hördes på båda benen och de vid utsträckt läge inte påvisade någon skillnad så var hon rätt säker på att det inte var något. Jag vet ju av förklarliga skäl inte om höftproblem funnits i familjen, och Oo hade det inte heller efter en telefonkoll med sin mor. Gott att de kollar upp ändå för säkerhets skull då den där åkomman tydligen kunde medföra hälta och olika långa ben. En remiss skulle dyka upp rätt snart.
Ingenting i vår hantering av henne vare sig före eller efter hade någon som helst påverkan i varje fall. Sen väntar mamma också på en remiss till en annan ortoped för sin svanskota. Fick tag på läkaren imorse och röntgenplåtarna visade tydligen ingenting märkvärdigt, men en ortoped ska få kika också. Läkaren själv hade ett förslag att han skulle injicera någon form av bedövningsmedel omkring svansen för att på så sätt lokalisera mer exakt var problemet låg. Jag sade att jag provar ortopeden först....!

Om en dryg halvtimme ska jag till Gråbo och fynda ett babygym via Blocket, och ikväll ska jag till Kållered och köra ett andra combatpass! Tycker jag flänger och far varenda dag nu så tiden går fort! Imorgon är det jobb igen på Volvo och på lördag ska vi på bio! Snälla Monica ställer upp både då och imorgon då Oo har fotbollscup med tjejerna han tränar, tills jag kan hämta efter jobbet. Vad vi ska se? Disneys senaste "Trassel" såklart" :o)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0