Insexnycklat lite

Tösabiten har fått sådan räckvidd, och vevar så pass med sina små nävar att hon slår rätt hårt i korgens sidor nu. Därför monterade jag spjälsängen! Korgen kan användas ett tag till i vardagsrummet. Sedan förevigar jag hennes namn och födelsedatum på dess undersida och sätter kanske grund för en ny tradition.

Spjälsängen placerade jag i sovrummet för enbart egen bekvämlighet (nej, vi bäddar ytterst sällan!). Att börja springa mellan hennes och vårt sovrum under nätterna för att amma och dra upp avsparkat täcke kände jag inte riktigt för. Jag har ju inte ens något att sitta på i hennes rum, så skulle man då liksom hämta henne till vår säng eller gå ut till vardagsrummet? Tror inte det! Nu lyfter jag ju bara över henne till oss och så slumrar jag medan hon äter.
När hon blir äldre får hon flytta ut och den där babyvakten installeras.

Det har varit väldigt skönt att ha all shopping avklarad innan hennes ankomst, men i vissa fall brast det lite i kollen. Det visade sig nu att vi har flera bäddset för den större kudd- och täckstorleken, vilket ju kan vara bra. Men vi har inget täcke att trä dom på. Däremot två kuddar. När jag nu tänker efter var det nog en tanke att ha en i barnvagnen. Ok, då saknar vi bara täcke när det är dags att gå upp en storlek. Men till den mindre kudden och täcket har vi inget fler set, vilket väl varit mer nödvändigt än det flertalet större just nu. Håhå, men annars har vi faktiskt lyckats riktigt bra med inköpen, inget direkt överflödigt ännu förutom vantarna jag sista-minutenköpte. Okej, det hade räckt med en tjockoverall och antalet strumpor är överdrivet. :o)
Men nu kan hon i alla fall veva på bäst hon vill ett tag till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0