Mmm!

Man får ju passa på när katten är borta så att säga! Har eldad i kaminen hela dagen så nu är det riktigt varmt och gott här hemma! Oo skulle storkna, så har lagt på sista vedklabben nu han inte vänder i dörren när han kommer hem från innebandyn. :o)

Vet inte om det är på grund av (tack vare?) värmen, men min lilltjej har sovit hela dagen! Eller okej, inte riktigt men nästan! Hon har ätit, gymnasticerat, pratat lite och skrattat med mig i babygymmet men sedan somnat in igen. Jag förstår inte hur hon kan vara så snäll! Hade hon inte varit så pigg mellan tupplurarna så hade jag nästan blivit lite orolig. Men de kanske har lite olika faser där de sover eller äter mer eller tvärtom?
Ändå vågar man inte riktigt slappna av helt eftersom man bara väntar på att det ska brisera och timslånga "triader" utbryta. "Blir det vaket hela natten nu?"

Men bärmössan har nästan blivit klar medan regnet emellanåt piskat mot fönstren. Det är duktigt blött och milt ute nu! Mackor och nudlar till lunch, bra "mat" att snabbt släppa för mammautryckning, men nu är det dags för middag. Findus fiskgratäng kanske?

Kommentarer
Postat av: Oo

Kommer hem och vädrar ut sen!!! Puss

2011-03-10 @ 18:31:03
Postat av: Linda till Oo

Köp med dig pizza!! :o)

2011-03-10 @ 18:45:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0