Fredag igen

Det bidde småbröd idag, bra mycket mindre än jag tror är meningen. Men de smakade ok i varje fall vilket väl är huvudsaken. Superstelheten i kroppen från i morse är nästan borta nu, och trots alla ack och ve igår så glömde jag faktiskt poängtera att det ändå var grymt kul!



(Vetegroddar och vetekross!)



Inga fysiska prestationer idag dock annat än lite dammsugning och proviantering i Lerum. Sneglar på andra shoppande mammor med bebisar och nej, ingen är lika söt som min! Jag vet, att jag skulle ta sådana klyschor i min mun och florera med bebisbilder i bloggen! Vem kunde tro det? Inte jag! Ber om ursäkt för sötsliskigheten men det är inte mitt fel, hon är ju helt enkelt så söt! Okej, jag ska ge mig nu. 

Kommentarer
Postat av: Elin

Det är klart du ska skriva om henne och lägga ut bilder, hon är ju så söt :)

2011-03-25 @ 20:40:59
Postat av: Camilla

Håller med dig och Elin, mycket mycket söt!

2011-03-25 @ 21:12:22
Postat av: Linda

Haha, får väl försöka hitta en gyllene medelväg så det inte blir allt för sötsliskigt! ;o)

2011-03-26 @ 11:40:08
Postat av: Anna i gbg

Oj så söt... hon har ju "rättat till sig" väldans fort... i början är ju bäbisar ju ändå bäbisar och det tar ju ett tag innan dom blir sådär bulliga och söta, men nu är hon ju där... vad fort det gick! Man ser redan att det är en liten personlighet och att det finns ett medvetande där- inte bara nåt som äter och sover och bajsar ;-)

2011-03-27 @ 03:17:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0