Dagens

Loggade tre cacher under min tur till Borås. Gissa ledtråden till denna gömma? "Under en sten"!!!

Mina svar på den där enkäten gicks igenom så jag fick chansen att förklara mina ställningstaganden och tolkningar av de listade påståendena. Sen filmades jag tio minuter igen och hon lyfte fram kontaktsökandet hos Ronja bara genom små rörelser medan hon ammades, baserat på hennes många iakttagelser av småbarn. Jahapp, istället för att lösa korsord, läsa eller glo på tv medan jag ammar ska jag prata (bebisspråk) och bekräfta genom att låta henne krama mitt finger eller "pyssla" med henne. Jag tyckte liksom att jag gjorde det när jag rensade ludd mellan hennes fingrar eller luftade halsveck, hehe.

I samma byggnad som jag har mina psykologträffar ligger en liten butik för minisar. Eftersom jag hade tid att spendera slank jag in och hittade faktiskt två plagg som tjejen snart kommer i. Haha, bläckfiskar!
Storlek 50 är nu för smått och 56 börjar vara på gränsen. Imorgon är det dags för kontroll igen så då får vi se hur mycket hon stuckit iväg. Hon känns i varje fall väldigt tung så varken jag eller Oo orkar några längre bärstunder direkt. Eller så är vi helt enkelt klena.
Hon har fått sin remiss nu till ortopeden på Östra, och på kallelsen ser vi att hon också ska röntgas!

Mötte upp Oo i Mölndal på vårt stammisställe, där jag bröt mot trenden och körde thaimat istället för sushi. Kunde dock inte motstå och bytte till mig en laxbit av Oo.

Därefter växlade vi bilar så Oo tog sin avkomma med till Stefan medan jag åkte hem. Tanken var att jag skulle träna combat, men beslöt att vila skavsåren och baka inför dopet istället.
Oo som är så kinkig på fikafronten önskade rulltårta, något jag inte gjort sedan jag var tös i Piteå! Det är ju riktigt enkelt, där det svåraste egentligen var att få själva rullningen tillräckligt hård. Det blev två stycken där den första väl får kallas försöksrullen. Var nog lite väl generös med sylten också, så det blev typ hallonsylt med lite tuggmotstånd.

Imorgon ska vi träffa prästen för en genomgång inför söndagens dop. Ett annat barn ska visst döpas samtidigt. Om det går fort kanske jag kan hinna åka och träna då istället.

Just det, snubblade över en forumstråd där en mamma undrade hur hon skulle göra med märkning av något som skulle ha barnets initialer. Då denne hade dubbla efternamn blev initialerna WTF, varpå hon förtvivlat undrade hur hon skulle göra nu? Ack dessa i-landsproblem!


Kommentarer
Postat av: Stefan

Tackar för att jag får låna Oo!! Han behövs mer så jag hoppas det bli godkänt också! :)

2011-03-17 @ 17:35:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0