Hm


Ett par föräldrar lämnade in sin dotter till Ikeas barnpassning och lämnades sedan ut till fel föräldrar. Rättmätig vrede och besvikelse förstås, men det som gör mig så anti denna typen av "repotage" är bilderna av dessa offer som fläks upp. Allvarliga ledsna miner á la titta stackars oss! Jag har all förståelse för vreden och viljan att dela med sig av denna händelse till så många som möjligt men då hade jag velat vara anonym, eller i varje fall utan bild! Kan tänka mig att Aftonbladet vill ha det personligt, och mycket mer effektfullt med stora ledsna ansikten som stirrar förebrående in i kameran. Men jag blir bara störd på detta! Bu-hu snick snack!

Lilltjejen somnade tidigt igår, någonstans vid åtta. Gott tänkte jag, då kanske vi kan vrida till sovtiderna lite och rendera egentid på kvällarna! Glömde bara bort att vår lilltjej är nöjd med sju-åtta timmars sömn, sedan är det piggt och glatt någon timme innan möjligtvis ännu en sovperiod kan ta vid. Så vid tretiden på morgonen var det party i spjälsängen. Lät som en minigris bökade omkring och en fot stack upp här, en hand fäktade till där. Sysselsatte sig själv rätt bra men sömnen för föräldrarna blev småskvättar här och var. Vid halv sex tuttade jag henne för andra gången och då var hon redo att somna om. Med en halvtimme kvar att njuta innan tv:n startade var det Fias tur att kräva uppmärksamhet, och sedan Maja. Ibland är jag inte alls lika förtjust i mina lurviga barn!

Bara för att jag nu ska få köra mitt egna stackars mig kan jag tillägga att jag trots tidigt sänggående inte kunde somna förrän klockan passerat midnatt. Oo hann komma hem från sin GAIS-match, löka framför datorn med en öl, göra mig sällskap i sängen och somna innan jag till slut (när tv:n slagits av) lyckades.
Fastnade i funderingar på Alienfilmerna av den enkla anledningen att jag hamnade framför början av Alien 3. Jag fick det inte riktigt att gå ihop med de där spindelgrejerna som planterar en alien i andra och drottningen som lade ägg. Djupa meningsfulla funderingar när man behöver sova. Rysligt äckliga filmer för övrigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0