Lördagsmulet


Tänk att denna typen av bilder tidigare fick mig att kväljas. Det tog ett tag men nu finner jag i alla fall min egen unge sötast i världen. Det är väl huvudsaken.
Min första psykolog ringde häromdagen för att kolla av om jag önskade en uppföljning med henne nu när Borås avslutats. Sade som jag sagt till fru P att det känns ganska tryggt och att så många andra finns i större behov av deras hjälp än jag just nu.
Jag har ju ännu inte ställts inför några riktiga prövningar så känner jag behov av hjälp igen kan jag alltid kontakta dom igen.




We-ho, Gulingen fick godkänt utan anmärkning! Hann inte ta en bild där jag stod bakom när de båda besiktningsmännens fötter stack ut från förar- respektive passagerarsidan, men det såg riktigt roligt ut!
Jag och Oo spekulerade vad vi skulle göra om vi hade en miljard. Jag är så banal att bland det första jag skulle göra var att köpa ny bil! Ingen megaflådig sak som bara skulle vara pinsam att ratta utan en diskret XC60 eller nåt. Inte så diskret kanske när jag skulle tillse att den såklart blev gul - med en stoor Travelbug typ över hela motorhuven! Hohoho!

(Det första besöket på Bilprovningen var föga intressant)

Idag blir det ett snabbesök hos Jeanette, Martin och deras lilla Tove. Sedan vidare till Landet för att bjuda på lite middag och om vädret tillåter prova ta lilltjejen i båten. Det är ingen större värme och mulet, men just avsaknaden av sol kanske passar bra. Ännu bättre om det inte blåser så vi får som sagt se hur det ser ut. Några cacher ska vi också se till att logga förstås!

(Maja liten)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0