Lite varmt

Klockan är halv fem och sensorn är placerad på skuggsidan. Till och med jag tycker det är lite väl varmt nu! Lilltjejen ligger i bara blöja och mina armar kliar infernaliskt.


Oo premiärbadade i vår lilltjärn och det syns att han stått i linne i flera timmar på fotbollsplanen! Finns risk att han känner av det också ikväll. Jag promenixade ner till Bargumsvallen där en idog fotbollsaktivitet försiggick. Med solen gassande rakt uppifrån var det omöjligt att finna skugga någonstans. Vagnen gav en fläck och Oos fotbollstjejer gladdes åt att se sin maskot på plats!

Efter en stund blev det dock för varmt då planket skyddade den svalkande vinden. Hon höll på att svettas ihjäl! Kom på att vi hade ett paraply i Saabis som Oo kört ned så styrde vagen med ledsen lilltjej genom folkmassan. Kände de förebrående blickarna från andra barnvagnsförsedda morsor bränna hetare än solen. Var det för att jag inte hade heltäckande kläder på henne? Ingen solhatt? Allmänt bara helt fel? Utkämpade en kort kamp om att ta på heltäckande kläder och solhatt men sket som tur var i det. Satte henne i selen och fattade paraplyet. Kunde sedan gå omkring i den svalkande och stundvis ganska rejäla vinden med en betydligt mer nöjd lilltjej resten av tiden! Phu!

Den observante kanske ser blåmärket på min arm, resultatet av en fight med Oo som alltid slutar med det mest effektiva sättet att distrahera och få övertag: Jag nyper honom i överarmarna! Oj vad han ylar! Hohoho! Problemet är bara att han ska ge igen och så sitter vi båda där med smärtande överarmar båda två! Men av någon anledning är det oftast på mig det syns, och det ser ju lite sådär ut och gå omkring med dom bland folk! Ett märke kan ju vara vad som helst, men flera på båda armarna? Hahaha!

(Andra armen!)

"-Eeh, det är bara efter ett skojbråk, jag lovar!"


Jag ska nog hålla mig undan från solen resten av dagen så Oo får ta med lilltjejen och jaga dagens cache denna dag också. Förhoppningsvis på ett mindre fästingtätt ställe! En svalkande dusch vore inte helt fel!

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag tror de mest spanade på lilltjejen och hennes fina kalufs. :o)

2011-06-06 @ 18:40:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0