Grejar lite

Min snälla syster hade sparat och massa grejer från hennes pojkars småbarnsår. Eller de är ju fortfarande småbarn men några år före lilltjejen, så allt från kläder till leksaker som de vuxit ifrån har hon överlämnat till oss. En massa grejer! Under graviditeten kunde jag otacksamt nog inte ens tänka på småbarnsprylar utan att få ångest, så grejerna togs emot av Oo och förvarades i förrådet. Nu har jag börjat gå igenom dom och hittade bland annat en laddning skodon. Liksom fotografierna är det förunderligt hur något som tidigare varit så ångestframkallande nu bara är gulliga. Alla dessa pluttiga skor och gummistövlar! Tack syster!
Försöker plocka lite allmänt här hemma också men märker ingen skillnad. Vi har så infernaliskt mycket pinaler och de flyttas ju bara från en punkt till en annan! Hopplöst.

Försöker plugga koreografin så ofta jag kommer åt, men det blir ju inte på annat sätt än att kolla på dvd:n. Jag vill ju gärna kunna köra den fullt ut men när? Kanske jag kan komma ifrån ikväll till någon sal. Problemet är bara att jag inte kan alla låtar tillräckligt för att kunna "generalrepetera" redan. Sedan kör veckan igång och då är det ju fullt upp både här och i salarna. Blir väl att dra undan mattan och göra så gott det går framför tv:n :o)

Hur länge håller en kräftröra förresten? Köpte den i torsdags och förhoppningsvis gjordes den samma dag. Tänkte avnjuta den idag och så får vi se om vi får fortsätta njuta på toaletten!


Kommentarer
Postat av: Ninnie

Är bra att ha släkt så man ärva lite saker...är ju inte så billigt att ha barn.



Himlarns va söt Ronja är. Gode så rund.. ha ha..ba väger hon nu. Kan nästan gissa att hon gått om Mario.



Kram på dig

2011-06-12 @ 13:14:38
URL: http://ninniejohanna.blogspot.com
Postat av: Linda till Ninnie

Nej det är ju inte det! :o/



Hehe, drygt 7,5 kilo har hon passerat nu! Det går fort! Hoppas ni inte rinner bort i värmen ni har där uppe!

Kram!

2011-06-12 @ 14:42:50
Postat av: Anneli

Anmäl dig till Dagens Blogg!:D

Jag lottar ut 4 nya vinnare imorrn!:)

http://anneliih.blogg.se/2011/june/sondag-dagens-blogg-1.html#comment

2011-06-12 @ 16:07:04
URL: http://anneliih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0