Blaj

Tog en enkel cache innan vi åkte vidare till "Växthuset" för lilltjejen att träffa lite andra minisar. Tyckte det kunde passa bra att hänga där till min tid hos bm och efterkontroll av spiralen. Jag var uttråkad efter en halvtimme. Men lilltjejen verkade ju finna de andra något äldre småisarna intressanta och det är ju därför jag är där.
Efterkontrollen gick på ett kick. In - hej - jotack allt bra - nåt mensaktigt då och då - upp i stolen - gräva, gräva - ser bra ut - ok tack och hej!
Jag förstår att besök hos gynekologen kan vara riktigt jobbigt för en del men själv har jag aldrig haft några större problem som tur var. Annars känner man sig väl sällan så utelämnad (och fånig) där man ligger med spretande ben. Hur naturligt och ändamålsenligt det är må vara så känns det bara ovärdigt. Men det är ju bara att gilla läget, slappna av och komma ihåg att det är hans/hennes jobb. Vid aborten hade jag en manlig gynekolog/läkare(?) och trots att jag bara var 17 och den ende person av manligt kön som sett mig näck från midjan och ner då var min pojkvän, så kändes det nästan minst besvärande av alla gånger man legat i stolen. Men det faktum att han var femtio plus med lugnt och förtroendeingivande sätt, och inte nyutexaminerad 28-åring gjorde nog sitt.

Oo är nere på Bergumsvallen igen. Denna gång är det match mot något Angeredslag tror jag. Mysigt i regnet. Jag vandrade omkring med lilltjejen på magen utan några större idéer. Till slut bakade jag en rulltårta!
Funderar på att åka ner till vägföreningens möte. Förutom den är det bad- och dansbaneföreningarna som propsar på bättre uppslutning. De sistnämnda för att ens kunna upprätthålla verksamheten. Det är synd att det som det ju oftast är, några få eldsjälar som tillser att det som i detta fall midsommar-, jul- badbryggor, omklädningsrum och så vidare tillhandahålls. Avgiften är frivillig och vi betalar, men vi skulle också vilja delta på möten av inte bara plikt utan faktiskt också intresse. Dock har vi ju alltid en förmåga att ha en massa annat inbokat, men nu tänkte jag faktiskt försöka pallra mig ner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0