Vem??

Det blev ett snabbesök hos farmors mor då Oo skulle fixa till tv-inställningarna, eller kanalerna snarare på något sätt. Då stack hon till lilltjejen en ny fin tröja minsann! Morsan må vara insnöad på vitt och svart men på lilltjejen uppskattar vi färg! Tack!

Oo provade en ny tillfällig möblering, att med hjälp av sofforna bygga in hörnet där alla hennes grejer är som en form av lekhage. Hon har dock snabbt lärt sig var "utgången" är och har vi inte satt för den är hon ute på tre röda. "Klafs, klafs" hör man hennes små händer mot stengolvet så det är ju inga problem att höra var hon befinner sig!

(På väg ut!)

Vår sväng norrut blev ju på grund av att jag skulle lämna tillbaka en kjol i Stora Höga. Då Oos två kusiner med föräldrar hälsade på ute på Landet blev det ett besök där idag igen. Men kom jag ihåg att ta med kjolen då? Såklart inte!
Så när dagens arbetsinsats var avklarad dumpade jag mysbrallorna och blodgivartröjan för nya stassen. Ta-daa! Nytt från topp till tå, med undantag av de urtvättade underkläderna men de syns ju ändå inte. Tröjan är i en svag ljusgul nyans typ och både den och kjolen SÅ mjuka, luftiga och sköna!



Oo hoppade i plurret medan en småfrusen fruga stod intill och skakade på huvudet. Det blåste ju som sjutton!


Oos kusin Angelica hade en fyramånaders liten Filip som förstås var med på besöket.



Det bjöds på något som hängt med från Oos farmors tid då barnbarnen tillbringade somrarna där ute: Äggmackor på Jörlandabröd!



Avslutar med en bild på långhårige Oo! Visst är han fiin? Han liknar någon medial knasboll jag inte kan komma på! Vem??

(Min egen snyggo!)

Kommentarer
Postat av: Sven Mikaelsson

Hej på Er alla. Vilka fina bilder. Gillar även texten. Vi får snart besök från Amerika. Gertruds tvillingsyster med barn och barnbarn kommer på torsdag.

Ni ser ut att må bra och det gör vi också.

Sven

2011-07-19 @ 23:30:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0