Sista dagen

Efter alla gulli-gullbilder på avkomman tyckte jag det var dags att visa vem hon fått sina gener ifrån. Det nya påfundet att nattsudda kan hon bara ha fått från sin pappa dock. Tre-fyra gånger per natt senaste veckan har hon fått för sig att vakna och vara orolig. Inget gallskrik men ändock att man fått kliva upp och vagga eller tutta. Oo flyttade sig och henne till gästrummet inatt när hon för andra gången vaknade och jag hörde dom en bra stund innan det till slut blev lugnt och jag lyckades somna om. Jag har skitsvårt att koppla bort hennes gnäll/gråt.

(Gääääsp!!)

Då golvläggarna skulle komma vid åtta lär nog Oo också vara rätt trött idag. Trots att jag var så seg igår fick jag ändå svårt att somna när Oo tittade på någon Johan Falk-film som vi redan sett! Jag får leta fram den där sovmasken igen.
Har insett att denna dag är min sista innan semestern! Fyra veckor tillsammans förutom nästa då jag ska jobba halvdagar hemifrån. Blir dessutom lite bryt för combat och IFK-jobb. Men det ska bli gott!

Hittade denna bild i kompaktkameran. Tror det hette Lilla Tokyo nästan längst upp på Linnégatan och jag har nyligen köpt de små converse-kopiorna. Första sushilunchen av två under Annas besök där vi dessutom vad jag vill minnas hade lugna tjejer i vagnarna. När jag har besök blir jag ofta rätt stissig. Ska fixa, serva och underhålla enligt självpåtagna värdinneambitioner. Men med Anna fann jag mig själv skönt avslappnad och nästan i rena semesterläget. Strosa på stan, virka och bara vara! Jag var social and I liked it! Det ska vara två osociala människor för att trivas med varandra, hohoho!
(Min goa Anna!)


Kommentarer
Postat av: Anna

Idde var väl sisådär lugn om jag inte minns fel. Men det var riktigt god sushi! Jag hade det så bra under mitt besök! Nästa sommar gör vi om det igen. ;o)

2011-07-05 @ 20:29:04
Postat av: Linda till Anna

Ja, den var bättre där än den i Frölunda. Klart vi får göra om det, då ska ju våra tjejer springa omkring i trädgården! :o)

2011-07-05 @ 20:58:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0