Sex månader!


Medan morsan körde korvstoppning på sin eminenta engelska tillbringade Oo och avkomman en heldag på Landet. Det vankades lite sexmånaders uppvaktning av farmor, farfar och farmors mor! Skorna köpte jag på en av min och Annas shoppingrundor. Kunde ju inte motstå! Av farmor och farfar fick hon äkta Converse, men då de var i samma storlek skulle de bytas mot större. Converse och soldräkt från Panos Emporio... Jag har aldrig ägt något av desa märken!

Tror det var denna pose som farmor var så svag för. Men är man söt som en modell poserar man också som en sådan! Det går inte fort, kräver rejäl och omsorgsfull planering och är lika stabilt som en jolle på stormande hav, men hon kryper!

Nog med sockersött föräldraslisk. Jag zoomar ut och visar den nu helt blottade golvskadan. Imorgon kommer golvläggare för att äntligen fixa eländet! Den buktande och skadade raden syns ganska väl, och när vi nu flyttat undan möblerna ser vi ju vilken härlig yta vi har! Ska bli så skönt att få golvet fixat så vi kan möblera som vi vill och med tanke på en allt mer mobil lilltjej!
Bjöds på god mat på Landet dit jag anslöt efter jobbet och nu är jag trött! Sketastrött rent ut sagt. Ska faktiskt gå och lägga mig nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0