Onsdag


Det blev Gothia Cup i solskenet igår och en match mellan GAIS och nåt brasilianskt lag där de lokala förmågorna tog hem segern. Lilltjejen var väl lagomt intresserad men lugn nästan hela tiden. Fick slinka iväg mot slutet för att amma och hittade en trevlig plats på asfalten intill en uppställd urinoar...
Fashinerande arrangemang, Gothia Cup och vilken upplevelse det måste vara för alla deltagare!
När vi satt på läktaren hamnade vi naturligtvis intill ett gäng rökare som förtog en del av mysfaktorn. Ett allmänt rökförbud snart tack! Fy sjutton det stinker verkligen fy och ruttnande mördarsniglar! Det är ju en sak om dessa äckelpottor fördärvar sig själva - varsågoda, men att så frikostligt ska delas med sig av äckelheten till omgivningen finner jag lika respektfullt som att blåsa en vuvuzela (eller hur det nu stavades) i örat på grannen eller öppna en surströmmingsburk i folkvimlet och trotsigt hävda att jag "minsann har lika stor rätt att äta vad jag vill när jag vill som alla andra!"
För trots vad många säkert skulle hävda så skulle surströmmingsdoften i alla fall inte vara skadligt för de som uppfångar dess ångor.
Idrott och tobak går lika illa ihop som idrott och alkohol. Ändå förknippas de båda med varandra så mycket i marknadsföring och sponsring. Eller är det bara jag som tycker det rimmar illa? Mötte en tjej som just klivit ut från gymmet där hon omedelbart tänder en cigarett. Är det inte ganska kontraproduktivt för hennes del? Men fine, det är hennes liv och kropp. Ett pass på gymmet och rökning är ju bättre än bara rökning. Men avnjut förisjutton den förbenade cigaretten någonstans där den inte behöver besmitta oss andra!

(Inte heller så nyttigt!)




(Små och fina kontra stora och läskiga)

Är det bara jag som tycker det är rätt äckligt att gå barfota i skor av den enkla anledningen att man får fotsvett av sjuttonde graden? Alla andra har säkert torra väldoftande fossingar om de så haft gummistövlar en hel dag...


(Avslutningsvis några fint iscensatta bilder...)




(Och så bakom kulisserna! Massor av hår att ta tag i juh!)


Oo har packat ihop vår nattsuddare (och hårdragare) till avkomma och dragit på en Gothia-match där mitt kusinbarn, Ronjas tremänning spelar. Fast här nere blir det stora frågetecknet när man säger så. Sysslingar ska det visst vara för att göra sig förstådd.
Ikväll kommer morbror (där är vi överens i alla fall) Stefan förbi för lite grillmiddag. Har inte bestämt mig än för om vi ska köra på fyrbent eller tvåbent kött. Ack alla dessa mariga val i livet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0