Gott i maggen!


Bortbjudna på middag så Linda väljer ut lite andra kläder för lilltjejen.
Oo: "-Det ser ut som hon har pyjamas på sig"
Jag kan bara hålla med. Om jag knappt ens kan klä mig själv tjejigt snyggt är det föga förvånande att mitt alternativ för gå-bort-stass bättre platsat på ett pyjamasparty. Oo grävde i mina snyggt sorterade lådor och vips var vår söta blandis helt plötsligt ännu sötare! Att vi några timmar senare upptäckte att klänningen satt bak och fram får väl anses vara sekundärt.
Det var ett tag sedan jag var hos Emil och Camilla så det hade gjorts om en hel del där hemma både på in- och utsidan. Jättefint, och trädgården gillade jag skarpt!
Bjöds på massor av god mat följt av jordgubbspaj, snacka om att undertecknad okynnesåt! Burp!

(Tänkvärt!)


Oo fick chansen att prova en 4x4 Rubiks kub som faktiskt gav honom huvudbry - i typ tre minuter innan han knäckte den. Han är hopplös! Tips på riktiga utmaningar någon?


(Mini-Rubik, lätt som en plätt!)








Lille Melvin tultade omkring som han aldrig gjort annat! Lite svårt att tänka sig att vår lilltjej också kommer att göra det inom vad som verkar vara relatïvt snar framtid! Fotpallen är perfekt för henne att dra sig upp i stående och om hon kunnat hade hon gärna fortsatt högre upp. Tänker man tillbaka är det ju knappt tre veckor sedan som hon började krypa, och nu tar hon sig alltså upp i stående på egen hand. Det är precis som alla säger: Det går jättefort.
Att fylla i den där boken med alla hållpunkter går fortfarande värdelöst. Pincettgreppet grejar hon och att flytta grejer från hand till hand vilket jag minns fanns som sådant att notera i den där boken. Har dock ingen aning om när hon klarade det första gången. Helt plötsligt noterar man bara att hon faktiskt gör det.

Något hon inte gör just nu i varje fall är att sova. Att slockna så fort man lämnar Fristad för en timmes sömn bäddar för ny energi när man sedan vaknar hemmavid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0