Lördag hela veckan

Öronmuffar är inte bara bra för att stänga ute vinterkyla, de är synnerligen effektiva på barnskrik också! Det har kinkats en hel del de två senaste dagarna. Man provar att hålla horisontellt till höger, till vänster, över ena axeln, över andra, gunga, vagga, hoppa, vibrera, skutta, nynna, prata, böna, be, mata från höger tutte, mata från vänster, sitta, stå, gå, byta blöja, ge ersättning, stryka, klappa, vyssja, sjunga. Vad skulle hända om man lade ut henne på altanen?
Nu känns ens tuttar helt utarmade och söndersugna av all tröstmatning, men hon sover! Moahahahahaha!
Myskläderna is da shit just nu. Har passerat under 80 kilosstrecket, men mina vanliga kläder är fortfarande för små och gravidkläderna för stora. Dagens outfit är gravidbyxor, nu á la baggystyle från Gekås och Oos gamla tröja, lagom stor att dra upp för snabb tuttillgång. Lägg till ett gäng nya och gamla mjölkfläckar och mammautstyrseln är komplett! Eller vadå "dagens outfit"? Snarare "hela veckans outfit"!




Tror Oo är lite orolig för att jag inte gått utanför dörren på två dagar, men jag känner mig än så länge synnerligen tillfreds med det. Har ingen större längtan att försöka mig på nya barnvagnsprojekt när hon kinkar, och vem vill väcka den bjö...bebis som sover?
Jag har mitt DS och mina korsord, och har fullt upp att hinna ta mig lite mat och bara vara en stund när andningspausen kommer. Det är ungefär så långt energin och engagemanget räcker.

(Lördag hela veckan)

Dagarna flyter ihop i ett, men fick en trevlig påhälsning från verkligheten igår då Staffan ringde. Fick uppdateras lite på ordningsvaktsfronten och vad som händer i den svängen. Jag har fått schemat för de första av IFK:s matcher men får se är jag känner mig redo att åter hänga på mig brickan. Jag måste i alla fall komma i brallorna! Både vaktandet och combatinstruerandet känns väldigt fjärran, som jag totalt glömt bort hur man gör! Det är ju dags för att förnya mitt förordnande igen och anmälde mig till senaste möjliga tillfället i slutet på maj. Kan ju passa bra att fräscha upp paragraferna, men instruerandet kommer att bli väldigt nervöst när det väl ska återupptas!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0