Tutte!


Är det en sådan där plätt kontra pannkake-grej? KAviar kontra kaviAr?
Jag har vuxit upp med att jag hos faster när resten av familjen semestrade i Frankrike och jag och precis nådde över slaskdörrens kant slängde min TUTTE! Nu blir det ett himla liv med sura rösten "-NAPP!" så fort den omtalade fridsskaparen omtalas. Bara för att nu inte förväxlas med mina egna när jag skriver, husfridens och min otroliga good-will-förmågas skull så kallar vi den för napp då fortsättningsvis. Plättarna släpper jag dock inte!

I vilket fall så har Ronja varit synnerligen skeptisk till detta tuttsubstitut. Har köpt och provat alla möjliga modeller, den ena mer ergonomisk och dyr än den andra. Blä juh!
Jahapp, så utan större förhoppning såg Oo de nappar jag köpte när jag avslöjade graviditeten och se där! Visserligen motvilligt men den har suttit kvar betydligt längre än de andra!

(MiniGAISare!)


Våra grannar till höger kom förbi och gratulerade med en jättefin och jättecool present! Hahaha, det verkar som alla förstått att vi inte är rysch och pysch-flickföräldrar! Inga volanger, spetsar och snuttipluttigt to the extreme. Perfa! Girafferna är ju bara SÅ fräcka!

Snön som kom försvann lika snabbt som den kommit. Regnet har smattrat en bra stund mot takfönstren under kvällen. Suck!
 




Kommentarer
Postat av: GAIS Ordförande

Den nappen kan inte smaka gott...

2011-02-07 @ 22:41:31
Postat av: Stoffe

Ja, fast det heter Pannkaka.

Men är tvungen att hålla med föregående talare, den där kan inte smaka gott. Och då syftar jag inte till trycket på den.

Det här med napp är faktiskt en hel vetenskap som inte ska förringas. Och du ska vara glad att du har Ronja. En bekant till mig var tvungen att ha en "rem" med nappar, där det satt ett 10-tal olika nappar o en uppsjö av olika utseenden och modeschanger. Detta för att det alltid skulle finnas någon som passade just för stunden beroende på vilken sida deras son vaknat på. :P

2011-02-08 @ 06:38:57
Postat av: Linda till Stoffe

Dont go there! ;o)



Men haha, det måste ha varit en syn! Men jag antar att de lärde sig vilken napp som gällde när! Ser framför mig hur de provar en efter en på den där remmen! Haha!

2011-02-08 @ 09:48:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0