Shopafaliure?


En fördel med barninnehavet är att man nu med gott samvete kan nyttja dessa parkeringar! Hohoho! Tänk att nästan känna sig som värsta VIP:aren av något så banalt! Nästan malligt stod jag där och fällde upp barnvagnen, se jag har ett barn som jag placerar däri, jag har RÄTT att stå här, nönönönönöönöö! Som sagt, kraven är inte höga när man är hemma med barn!

Jag hade en ambition att kika på ny mobiltelefon, eller nåt roligt babygym, eller en jacka till mig? Eller varför inte en present till Oo som fyller år om en dryg månad?

Detta blev resultatet: En påse med TVÅ semlor och en marsipancigarr! Jag är verkligen kass på att shoppa, och inte blev det bättre av barnvagnsinnehavet. Men kanske är det bra på ett sätt att jag inte tillhör de som kan shoppa loss hur som helst, ekonomiskt om inte annat. Men inte ens till min tös hittade jag något utan att snåltarmen drog. Hon kan ligga och följa Tummenfigurerna i den mekaniska mobilen vi nu har över skötbordet hur länge som helst (nästan), så ett babygym med liknande fason vore ju grymt. Om inte för hennes skull så för vår, höhö! Men av alla gym finns visserligen de med ljud, pling-plong och grejsmojs, men rörelse? Det är ju bara dingeldangel rätt ner, hur tråkigt som helst! Fisher Price har en som verkar perfa, men inte priset. Inte konstigt de på Blocket försvunnit på tre röda.


(Dyyyr!)





Kommentarer
Postat av: Anna

Kolla Blocket. Där finns det säkert lite billigare alternativ. De har inte gymmet så ruskigt länge heller. När bebisen väl börjar kunna sitta tror jag inte att det är lika intressant. Det vi har är färgglatt vilket jag gillar. Inga gosedjur som hänger utan det är en skallra, en spegel och en genomskinlig boll med färgglada kulor i. Hon verkar då tycka att det är kul... :o)



2011-02-28 @ 16:46:58
Postat av: Linda till Anna

Ja, det lutar väl åt nåt annat alternativ på Blocket. Man vill ju inte lägga för mycket på något de har så kort tid.

2011-02-28 @ 17:53:44
Postat av: Elin

Vi lånade ett babygym just för att det används ganska kort tid.. var lite gosedjur som hängde och en spegel, och spegelbilden var nog mest intressant! Men kolla TRadera, kan också finnas till hyfsade priser... eller i Ullared ;)

2011-02-28 @ 20:33:39
Postat av: Linda till Elin

Ullared? Frågan är om man sparar så mycket pengar på en sådan tur! Man ahr ju en förmåga att komma hem med något mer än man tänkt sig! ;o)

2011-02-28 @ 21:37:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0