Räkor

Sådana här bjöds det på i Mölndal igår! Tänk vilka metoder en farmor kan ta till för att locka sin son och därmed sondotter på besök! Höhö!
Undertecknad som föredrar dessa leddjur i lagom doser på en smörgås eller röra bjöds på rostbiff och potatissallad istället samt underhöll Ronja medan farföräldrar och avkomma frossade.
Därefter fick man vila armarna då farmor lade beslag på barnbarnet under både "På spåret" och nåt mer som jag inte minns :o)

Nu har jag min egna lilla morgonstund som faktiskt blivit en trend. Gött!
Oo är på väg hem från innebandyn och dagens cache. Han ska kanske iväg på egen utflykt med Ronja idag, då de senaste två dagarna varit lite småjobbiga. Hon har fortfarande lugna nätter tack och lov! Men dagarna har då blivit desto mera aktiva, där det bara varit lugnt när munnen varit full av tutte. Däremellan har inget annat varit nog än att gungas på ett speciellt sätt då klagovisan stämt upp så fort man försökt sätta sig ned eller lägga ner henne. Då brukar jag föreställa mig de som har det än värre, vilket hjälper lite.

Ikväll blir det Melodifestival tillsammans med Elin och Andreas där vi bjuds på middag! Men nu börjar det gnys från sovrummet, så hann inte äta något frukostlikt. Man brukar bli antingen eller: Frukost eller bloggande, med tur att hinna både och någon gång ibland!






(Hos farfar!)















Kommentarer
Postat av: Anna i gbg

Herregud så söt hon är... undra om det är kvinnligt det där att falla för såna bilder... visade min sambo och sa- titta vad söt... och han grimaserade och sa som alltid- att han inte tycker "bäbisar" är speciellt söta... inte förrän dom blir uppåt ett år kan han tycka dom är söta... kanske det är nåt inbyggt, modersinstinkten som slår till... eller nån sorts längtan dit... måste övertyga honom om det bara ;-)



Å andra sidan... det kanske är individuellt... känns inte som du var den första att sukta efter bäbis, när du såg en gå förbi...hihi ;-)

2011-02-05 @ 18:29:08
Postat av: Linda till Anna

Hehe, visa inte den arga bilden från tidigare inlägg för sambon då! ;o)

Men kanske det är lite övervägande kvinnligt där jag tillhörde undantagen med råge dessutom. Därför var det väldans tur att jag fick en söt bebis! Hohoho! Men fortfarande finner jag äldre bebisar inte fullt lika söta som när de är så små och värnlösa som nu. Har en känsla av att det kan förändras! ;o)

2011-02-06 @ 09:34:47
Postat av: Anna i gbg

hihi... jag visade den arga bilden med... men den är ju faktiskt lite rolig ;-)

2011-02-06 @ 21:14:48
Postat av: Linda till Anna

Hehe, ja man skulle nästan kunna tro att den är redigerad! Hon ser helknasig ut! :o)

2011-02-06 @ 22:07:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0