Fredagkväll

Jobbdag två av fem idag vilket gick finfint! Tjötade tills rösten började ge upp lagom till vi var klara och fick cred för kurserna så långt. Kul!
Vaggar min avkomma i sittern med ena handen och skriver med den andra. Långsamt och knepigare än man kan tro,  som att dra cirklar på magen och klappa sig på huvudet samtidigt och nåde mig om jag slutar vagga!

Oo är i Kållered där han hjälper Stefan flytta, vilket han gjort hela dagen. Monica har också varit där och tagit hand om vår tösabit som jag hämtade när jag var klar ute på Torslanda.
Imorgon har han innebandy på morgonen och sedan hem och vända för sin whiskeyträff som denna gång är i Lindome. Det är hans och Henriks tur att anordna, och det har blivit lite som Herrcluben där de har någon form av aktivitet innan själva whiskeyprovningen och middag. Där blir han till på söndag då han åker direkt till Stefan igen för att fortsätta hjälpa till. Fattar inte varför jag hade dåligt samvete för att jag åkte och tränade!

Den där Skavland sitter och "intervjuar" kändisar på tv. Är inte han grymt överskattad? Fredagarnas tv-utbud är hopplöst, men Oo är förtjust i Landet runt. Inget sådant för honom idag dock. Har en känsla av att han lär vara lite "sleten" när denna helgen är över. Och beroende på om tösen intill mig behagar vara lika snäll som hittills denna vecka eller inte får vi se om undertecknad kommer att vara det också, "sleten" alltså. Heh.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0