Fredag


Vårt komprimerade hem just nu. Visade sig att de plattor vi har i golvet inte finns att få tag på längre vilket innebär att utbyte av vardagsrumsdelen som fackmännen rekommenderade inte kommer att räcka. Vi vill ju inte ha orginalplattorna i halva delen av huset och en helt ny sort i vardagsrumsdelen. Gränsen blir typ där änden på soffan är, hur knas blir inte det med byte av plattor där?
Så nu väntar försäkringsbolagets dom: Byte av endast den skadade delen eller hela klabbet, vilket innebär betydligt större arbetsinsats och därmed kostnad, just för att få enhetligt klinker överallt?
Har inte fått besked om golvvärmen förresten, så det väntar vi också på.

Lite snö har kommit under natten. Oo hojtar från hallen där han är på väg till jobbet:
"-Det har kommit två-tre blablameter snö!"
"-Va? Två-tre decimeter!?" (Förhoppningsfullt från sovrummet med fastlåst tutte)
"-Centimeter!!"

Nu är det nåt snöblandat elände som faller och så blåser det, så jag lär bli inne denna dagen också eftersom Saabis är på service. Kamremsbyte och hela baletten så det är en najsig utgift där men nödvändig.

Läkarbesöket förresten beträffande min svanskota gick fort. Beskrev problemen, hur läge jag haft dom och så snabbt ned med brallorna för lite klämma och känna. På bruten svenska informerades jag snabbt att remiss skulle komma för röntgen i Alingsås. Om något knas kunde påvisas blir det remiss till ortoped. Fem minuter och hundra spänn senare var det klart och det känns grymt att det inte skulle ifrågasättas eller velas!

Nu måste jag slänga i mig lite frukost innan småljuden från sovrummet övergår till veritabelt vrål. Undrar om jag hinner?

Kommentarer
Postat av: Anna

Du är inte den första som jag hört om den här veckan som varit inne hos läkaren i fem minuter. Två stycken med ihållande förkylningar har fått rådet att vila och sedan fått gå hem... Man undrar ju var alla pengar tar vägen. Men nu ska du ju iaf bli röntgad. ;o)



Har ni klinker i sovrummet och Ronjas rum? För om ni har parkett där så kan ni ju köra med det i vardagrummet också.



Och ett stort grattis till Ronja som är en månad idag. :o)



Ha en bra fredag och helg! Kram!

2011-02-04 @ 11:22:01
Postat av: Linda till Anna

Etagedelen har parkett medan nedredelen har klinker. Fick förslaget om parkett nere också, men vi vill nog ha klinker ändå... Gillar det liksom! :o)



Ang läkare och pengar ja...ungefär som att gå till tandläkaren. Tio minuter för att kollas och nästan åttahundra spänn. Det är ingen dålig timpeng!

2011-02-04 @ 11:33:37
Postat av: Stefan

Grattis på enmånadsdagen alla tre! :)

2011-02-04 @ 14:38:38
Postat av: elin

Hoppas det går smidigt med golvet o försäkringen!



Tänk, en månad nu... grattis!



Andreas ska säga till Johan på innebandy idag men om han glömmer (högst troligt) så skriver jag oxå! Om ni vill komma tidigare idag o lämna Ronja för att göra något själva får ni gärna det! Maten blir klar nu på förmiddagen så vi kommer bara vara hemma!

2011-02-05 @ 08:32:35
Postat av: Linda

Tackar å Ronjas vägnar! Tänk att VI inte hade koll på datumet! En månad? Jisses! Xo)

Tack Elin, vad snällt! Tror J eventuellt skulle ta med henne för "uppvisning" någonstans idag men vi får se! :o)

Ses i vilket fall ikväll! :o)

2011-02-05 @ 09:53:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0