Eftermiddag

Har på något partiellt sätt hamnat i singel/student-stadiet igen, i varje fall beträffande lunchintaget! När det handlar om att passa på när möjlighet bjuds mellan matningar och skrik, är det nudlar och Findus färdigrätter på menyn som gäller. Vill jag lyxa till det och chansa, dvs hoppas på mera tid kör jag blodpudding!
Idag blev det nudelvarianten, och ungefär så här långt hann jag innan det var dags att plocka upp henne igen. Börjar dock få in enhandsgreppet såpass att nästa utmaning är sträckan mellan tallrik/kastrull och munnen utan att det hamnar på avkomman.

Nåväl, fick till en liten promenad idag faktiskt i samband med liten proviantering i Gunnilse. Och nu är det tätt snöfall på utsidan, blött visserligen men mysigt och vackert!


Kommentarer
Postat av: Anna

Välkommen till småbarnslivet! Och du som var orolig över att inte få äta din gröt eller din blodpudding till middag... ;o)



Börjar hon också gnälla just när ni sätter er för att äta? Här resulterar det i att man måste sluka i sig maten så då spelar det liksom ingen roll hur lyxig rätt man lagat till. :o)



Kram!

2011-02-07 @ 18:30:16
Postat av: Linda till Anna

Heh, tack!

Visst är det så! Här äter vi i skift eller så kastar man i sig den! Xo)

2011-02-07 @ 19:51:17
Postat av: Stoffe

Ååååhhh, nuudlaaaarr va gott!

2011-02-08 @ 06:41:03
Postat av: Linda till Stoffe

Ibland så! :o)

2011-02-08 @ 09:49:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0