Bananas

Så var det fredag igen, schwoosch sade det! Oo ligger i soffan med sin tösabit på bröstet. Sova? Sällan! Men hon är lugn och tillfreds i varje fall. Det doftar mumma, eller snarare banankaka! Tänk vad gott ett gäng bruna trökiga bär (ja bananer är bär) kan förvandlas till.

Haft en bra dag där jag mellan varven kunnat dammtorka, tvätta och städa toaletten. Det gör otroligt mycket att dra ut på morgonen sova in nattens amning och pumpning! Vete tusan hur man hade mått om man inte kunnat göra den sömnåterhämtningen.


En trevlig överraskning väntade i brevlådan idag! Efter förfrågan fick jag den combatrelease som rullar på sluttampen nu! Kvartalen var ju där i december på Fitnessfestivalen som jag hade ambitionen att bara titta på vilket aldrig blev av. Nu närmar sig kvartalen för nästa release, nummer 47 och den hoppas jag vara anmäld till nu! Vill ju ha alla koreografier non stop, så toppen att det gick att ordna! Har (såklart) sett igen om dvd och fann framför allt muy-thai och sista powerlåten riktigt bra!
Längtar otroligt tills jag kan börja köra igång igen! Dock lär det bli en pina att träna upp sig igen. Phu!


Kommentarer
Postat av: Anna

Äh, det gör du ju på ett "kick". ;o)

2011-02-18 @ 20:49:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0