Andra advent


Inte snö - hagel. Kan ju säga att man vaknade utav det vid halv tiosnåret! Oo hade en sejour med henne en timme fram till sju då hon till slut somnade om. Det blev ju lite senare än vanligt där tack vare julbord nummer två uppe i Jörlanda. 
Hakefjordens pensionat, eller snarare kallat Panget erbjöd sitt traditionsenliga utbud som var bra snäppet bättre än fredagens. Hittade ett par röda fotbeklädnader till en billig penning på Åhlens i Frölunda dit jag åkte direkt efter kvartalen. Kanske det var dom som gjorde att hon hade otroligt spring i benen hela kvällen!(Klicka för större)

Man slutar aldrig förvånas över människors dumhet. Och det skulle inte förvåna mig det minsta om den/de som utlöste bråket inte alls förstår det förkastliga i sitt beteende. Att som vuxen människa från första början få för sig att öppna munnen och håna i detta fall motspelarens barn? Hur är man funtad?
Kan ju bara hoppas att denna/dessa människor har vett nog att skämmas ögonen ur sig och inte våga visa sig på sina barns matcher mera!

Hm, kanske man ska ta och fixa sig lite frukost? Klockan är ju ändå strax elva. Hoho!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0