Det är inte flax...

När det gäller inköpslistor till Oo kan man aldrig vara övertydlig.
Mitt återbesök hos tandhygienisten gav godkänt betyg, så mitt petande och tandtrådande och Fluxande lönade sig ändå. Men likväl fick jag smaka på ultraljudsgrejen igen! Dess korta men megailande sejour säkerställde ett än flitigare petande, tandtrådande och Fluxande framgent!
En annan bekräftelse på mitt idoga morgon- och kvällsarbete framför badrumsspegeln var mitt jätteskutt på den där kategoriskalan tandläkarna har. Den där som bestämmer hur mycket man får betala om man nu skulle vilja teckna en tandvårdsförsäkring. På en skala från ett till tio hoppade jag från en åtta (pinsamt!) till en trea (wo-ho!). Detta innebar också ett gigantiskt steg i försäkringskostnad som jag nu förtroendet värdig kunde teckna. Från dryga 400 spänn i månaden till dryga 70, det är en sjuhelsickes skillnad!

Jag kunde inte låta bli att fråga hur jag burit mig åt för att förtjäna en åtta när jag ändock borstat troget morgon och kväll, till och med någon extra gång emellanåt och varken snusar eller röker. Tydligen var mitt saft- och juicedrickande en högpoängare, samt småätandet det nu så lätt blivit på en arbetsplats med cafeteria två trappor bort! Se där, jag kan inte ljuga! Men hur gott är det att dricka vatten egentligen? Fast nu kommer jag helt klart att överväga det ändå. Jag vill inte smaka ultraljudsgrej igen!

Kommentarer
Postat av: Hannah

water is good!! And your Swedish water is tasty!! Sweet water!! Didn't you notice I was drinking water most of the time while I was there (yaya I know mostly cause of bg thingy but still...) ? :p

2011-12-23 @ 17:12:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0