Terima kasih Hannah!


Fick ett paket med posten hela vägen från Malaysia! Haha, coola va? Verkar vara någon lokal känd konstnär som ligger bakom fågel(?)motivet vilket gör presenten mer personlig och kul! Terima kasih, tack Hannah! Vi fick ju dessutom tröjor när hon var här och hälsade på, men Lilltjejen får allt bli lite större innan hon kan ha sin.
Det är fortfarande rena höstvädret på utsidan med regn, regn och mera regn. Har inte tittat till vår lilla tjärn men den borde mer likna ett innanhav vid detta laget! Kristna fanatiker kan börja snacka syndafloder och fiskarna flytta upp på land.
Själv kom jag på mig själv att i bilen på vägen hem fundera över när jag egentligen såg dagsljuset senast. Med snö på marken får man i alla fall en illusion av ljus! Typ. Funderar på att nalla av Lilltjejens D-vitaminer.

Även de lurviga barnen gillade Lilltjejens lilla stol! Fia har blivit så otroligt tunn och späd nu, bara päls och ben! Men liksom Maja börjar hon ju bli till åren och även om hon till största delen är sig lik har hon blivit lite lugnare och mer som Maja beträffande närheten till oss. Nu är det inte ovanligt att man har båda katterna liggandes på sig när man lagt sig i sängen!


(Har man inget varmt knä för tillfället finns det gott om laptops att välja på!)

 Har förresten fått prova klänningen som jag beställde från Kajadesign! En form av slutprovning då den ännu inte är riktigt klar. Men nu är det bestämt att den också kommer att ha en bokstav, ett snirkligt "L" på nedre delen snett fram på "kjolen"! Tror det blir riktigt bra och ska bli så spännande att se det färdiga resultatet!Men nu är det läge att glo på några combatlåtar så här på tisdagens upplopp. Oo ligger ändå helt uppslukad med det där pusselspelet på DS:en.

Kommentarer
Postat av: Hannah

yay it arrived!!! And thank goodness both of you can wear them and it's not tight like the redang shirt! Lol!!Famous artist I'm not sure..but the shirt is famous as malacca is the only place you can get them..btw that's an orang utan :)Funny part?? I'm also wearing the shirt you wore while I'm typing this! Lol

2011-12-14 @ 00:30:02
Postat av: Linda to Hannah

Yes, size is perfect! :o)

Hahahaha! According to the name I thought it should be an orangutan, but I just cant see it! To me its a bird! Hahaha!

2011-12-14 @ 06:22:36
Postat av: Hannah

Bird???? Where??? How??? Angry Bird?? LOL

2011-12-14 @ 07:22:17
Postat av: Hannah

Bird?? How??? Angry Bird?? LOLYou know... Ronja's chair... i think I have the exact one at home (but blue)... from IKEA? =P

2011-12-14 @ 07:26:33
Postat av: Hannah

Opps... thought it didn't post earlier but looks like it did! LOL

2011-12-14 @ 07:27:12
Postat av: Linda to Hannah

Yep, IKEA! ;o)And its a BIRD!! Xo)

2011-12-14 @ 14:49:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0