Sysslingar


Just kommit hem efter en trevlig kväll hos kusin John med familj. Där var också hans föräldrar och tillika min farbror med fru, på besök från Bureå. Jättegod indisk mat med både lamm och kyckling, precis lagomt starkt för klenisar som mig och så färska bär med vit choklad och glass efteråt. Mumma!
Lilltjejen ville göra ett gott intryck genom att kräkas upp alla fina morotsbitar hon ihärdigt knaprat i sig. Sedan blev hon i sitt esse och sprang likt en lycklig hundvalp än hit än dit resten av kvällen. Syssingarna var mäkta populära, otroligt goa killar!


(Det ska börjas i tid!)


Innan vi hunnit ut på Söderleden sov hon likt en klubbad säl där bak och överflyttningen från bil till säng gick lättare än en whisky slinker ned i Oos strupe. Eller snarare rom i detta fall som det bjöds på till kaffet. Jag vet inte om jag fattat vad det är för skillnad mellan rom och whisky, men det var något med tillverkningen va? Smakar säkert lika illa ändå. Själv nallade jag av kusinbarnens Fanta Exotic - klart godast, hohoho!

Nu ska jag bara försöka få fason på palttillverkningen så vi kan bjuda in till det någon dag! Får ju dessutom ta med Oos föräldrar med tanke på hur otroligt gott de tycker att det är. Eller inte.
Men som sagt krävs det nog några fler försök först. Man kan ju inte servera gummi- eller stenpalt!

Imorgon blir det jobbet en sväng innan vi packar för att på torsdag köra till syster yster i Stockholm. På vägen ska vi titta förbi farbror Olle i Gränna. Rena rama släktorgien!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0